Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Θα δώσουμε το 100%, δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επιθυμητό στάδιο»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναφέρθηκε στο ματς της πρεμιέρας (28/9, 19:00) με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι η ομάδα του θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων της.

Η ΑΕΚ ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Basket League (28/9, 19:00), με τον τεχνικό της «Ένωσης», Ηλία Παπαθεοδώρου, να στέκεται στο γεγονός πως η ομάδα του δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό στάδιο.

Παρ’ όλα αυτά, ο έμπειρος προπονητής τόνισε πως οι παίκτες του θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους έτσι ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο aekbc.gr:
«Πρώτα απ’ όλα, καλή αρχή να έχουμε, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες και όλους τους εμπλεκόμενους με το ελληνικό μπάσκετ. Η πρώτη αγωνιστική μάς φέρνει αντιπάλους απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας.

Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επιθυμητό στάδιο και αύριο απέναντι σε μια τόσο υψηλού επιπέδου ομάδα θα μπορέσουμε να βγάλουμε ακόμα καλύτερα συμπεράσματα αναφορικά με τις αδυναμίες μας.

Θα κάνουμε την προσπάθεια μας να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, να σταματήσουμε το επιθετικό “τρανζίσιον” του αντιπάλου μας και να πάρουμε σωστές αποφάσεις, που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τον αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x