Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα»

Ως ένα παιχνίδι που κρύβει αρκετές δυσκολίες χαρακτήρισε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα στην Πάτρα για τη σειρά των μικρών τελικών, ο τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά», Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Προετοιμασμένος για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας για τη σειρά των μικρών τελικών είναι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» χαρακτήρισε ομάδα με χαρακτήρα τους Πατρινούς, και πρόσθεσε πως η διαφορά του τελευταίου ματς δεν αντιπροσωπεύει την διαφορά των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η δήλωσή του στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Παίζουμε το τρίτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών και περιμένουμε την αντίδραση της ομάδας του Προμηθέα. Είναι μία ομάδα με χαρακτήρα και η διαφορά του τελευταίου αγώνα δεν αντιπροσωπεύει την ποιότητα των δύο ομάδων. Είμαστε σίγουροι ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, όπως άλλωστε ήταν και το πρώτο παιχνίδι της σειράς που έγινε στην Πάτρα και θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Χρειαζόμαστε αποφασιστικότητα, έλεγχο του ρυθμού αλλά και των ριμπάουντ, που όπως έχουμε πει είναι τα πιο κρίσιμα σημεία στο παιχνίδι. Θα είναι πολύ σημαντικό επίσης να εκτελέσουμε τις δικές μας επιθέσεις με πειθαρχία συνέπεια και αποφασιστικότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x