Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη»

Ικανοποιημένος και με το παραπάνω ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Κολοσσού, μιλώντας μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Ρόδου.

Πολύ χαρούμενος ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Κολοσσού Ρόδου, λέγοντας πως η ομάδα του ήθελε πάρα πολύ το ροζ φύλλο.

«Πετύχαμε σήμερα μια νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος μετά τους «μεγάλους», με στόχευση και στην άμυνα και στην επίθεση. Εκτός από τον καλό αντίπαλο, σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την διακοπή, η οποία επηρέασε όλες τις ομάδες. Φάνηκε ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθόλου ρυθμό, ήμασταν άστοχοι και χωρίς δημιουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα ξεκινώντας από την άμυνά μας, βρήκαμε ρυθμό με κάποια εύκολα καλάθια και αυτό μας έδωσε μια διαφορά 10-12 πόντων που για αυτό το παιχνίδι ήταν σημαντική. Στο υπόλοιπο διάστημα καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να φτάσουμε στην τρίτη συνεχόμενη νίκη μας στο πρωτάθλημα, μια νίκη που την θέλαμε πάρα πολύ. Τώρα, πρέπει να ξεκουραστούμε σήμερα και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Τρίτης με τη Βέντσπιλς για το Basketball Champions League. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό, αλλά και στον Άρη Λυκογιάννη», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Για τους πόντους από επιθετικά ριμπάουντ: «Δεν μπορεί μια ομάδα να κάνει καλάθια όλα τα επιθετικά ριμπάουντ. Είναι πολύ σημαντικός ο αριθμός των 19 πόντων που πήραμε από επιθετικά ριμπάουντ αν σκεφτείτε ότι συνολικά πετύχαμε 70».

Για τις λίγες ασίστ: «Αυτό συνέβη για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί απέναντι μας είχαμε μια ομάδα που ξέρει να διαβάζει τον αντίπαλο και να προσαρμόζεται στο παιχνίδι του. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι είχαμε αρκετά άστοχα σουτ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε μόνο 4 ασίστ. Ήταν θέμα ρυθμού λόγω διακοπής, ήταν θέμα αντιπάλου, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μας έλειπε ο πρώτος μας δημιουργός (Κόνιαρης)».

Για τους Γκος και Χαραλαμπόπουλο: «Ο Γκος έδειξε από την πρώτη μέρα που ήρθε ότι προσαρμόστηκε άμεσα. Ήταν νευρικός στο πρώτο ημίχρονο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Στο δεύτερο βρήκε κάποια σουτ και μας βοήθησε αρκετά. Θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης που θα μας ξεμπλοκάρει σε κάποιες στιγμές και θα μας δώσει ποιοτικά χαρακτηριστικά που δεν είχαμε. Ο Βασίλης από την μεριά του έχει ταλαιπωρηθεί από την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε και κάνει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια για να επανέλθει. Είναι καθαρά θέμα δικό του, η ομάδα είναι εδώ και τον στηρίζει. Σήμερα έδειξε σε ένα μικρό κομμάτι του παιχνιδιού την ποιότητα του και θεωρούμε ότι θα δώσει περισσότερα».

Για τους Κλάσεν και Τρις: «Ο Κλάσεν πέρασε έναν… Γολγοθά σε συνάρτηση με το πρόγραμμα που είχαμε εμείς πριν φύγει για τους αγώνες στον Καναδά. Το επόμενο σχήμα που δοκιμάσαμε μας έδωσε πολλά πράγματα, γι’ αυτό και δεν επέστρεψε. Ο Τρις είναι μια χαρά. Μπήκε στο Ρέθυμνο μας βοήθησε και σήμερα άλλαξε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Είναι ευλογία για μια ομάδα να έχει παίκτες που μπαίνουν για μικρά διαστήματα και βοηθάνε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x