Ευρώπη

Παπαθεοδώρου: «Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, παλέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Στην απώλεια των ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Νεπτούνας ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως ήταν αδύνατοι να επιστρέψουν στο ματς, όμως πάλεψαν στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις απουσίες των ψηλών, που δε θα ήθελε να αποτελέσουν δικαιολογία.

Αναλυτικά: «Ήταν δύσκολο να νικήσουμε όταν η διαφορά ήταν τόσο μεγάλη. Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά είχαμε μεγάλα προβλήματα, με τον Κρουμπάλι εκτός, τον Μαργαρίτη εκτός μετά την πρώτη περίοδο. Οι παίκτες μας στο δεύτερο ημίχρονο πάλεψαν για κάθε μπάλα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να νικήσουμε».

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος συμπλήρωσε πως: «Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ, τα οποία μας κόστισαν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα, σε αυτόν τομέα έπαιξαν ρόλο οι απουσίες των Μαργαρίτη και Κρουμπάλι. Το ματς ξέφυγε στο πρώτο δεκάλεπτο και, παρά το γεγονός ότι στο υπόλοιπο ματς ήμασταν βελτιωμένοι, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο εκ μέρους όλης της ομάδας, αν και για άλλη μια φορά δεν καταφέραμε να τους δώσουμε χαρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x