Ευρώπη

Παπαθεοδώρου: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο δεύτερο ημίχρονο»

Στην απώλεια της συγκέντρωσης στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δέχτηκαν 30 πόντους, απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ από την Τενερίφη ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως ξεκίνησαν καλά στο πρώτο δεκάλεπτο σε ένα δύσκολο για αυτούς ματς και στάθηκε στην κακή άμυνα από το τρίτο δεκάλεπτο και ύστερα, ενώ χάθηκαν και πολλά ριμπάουντ που έδωσαν δεύτερες επιθέσεις, περιμένοντας τις δύο νίκες για την πρόκριση.

Αναλυτικά: «Θέλω να συγχαρώ τον Φώτη Κατσικάρη και την ομάδα του για αυτήν τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Στο πρώτο δεκάλεπτο ξεκινήσαμε πολύ καλά, ειδικά στην άμυνά μας, αλλά στη δεύτερη περίοδο χάσαμε τη συγκέντρωση μας και η Τενερίφη πέτυχε 30 πόντους. Πιστεύω ότι στη δεύτερη περίοδο κρίθηκε το παιχνίδι.

Με την άμυνα που παίξαμε ήταν δύσκολο για εμάς να ακολουθήσουμε τον ρυθμό. Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και έτσι η Τενερίφη σκόραρε 15 πόντους από δεύτερες επιθέσεις και μερικά εύκολα λέι απ. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε δύο παιχνίδια και θέλουμε δύο νίκες για να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x