Ελλάδα

Παπαχατζής: «Στόχος της ΑΕΚ να μπει ανάμεσα στους ‘αιώνιους’»

Με το που ανέλαβε καθήκοντα βοηθού προπονητή, ο Θανάσης Παπαχατζής έδωσε το στίγμα για το στόχο που υπάρχει στην ΑΕΚ.

Στόχος της ΑΕΚ είναι να μπει «σφήνα» σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αργά ή γρήγορα, όπως είπε ο Θανάσης Παπαχατζής, που προστέθηκε στο τεχνικό τιμ της ομάδας δίπλα στον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Αναλυτικά η δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα, που επιστρέφω στην ομάδα. Είχα την τύχη να είμαι παρών σε συγκυρίες πολύ δύσκολες, όμως αυτή τη φορά είμαι χαρούμενος, διότι βλέπω, ότι οι συνθήκες στην ομάδα είναι άριστες. Μπορούμε να δουλέψουμε για υψηλότερους στόχους. Είναι πολύ τιμητικό για μένα που βρίσκομαι ξανά εδώ, σε μία ομάδα με τεράστια ιστορία και πολύ κόσμο.

Πιστεύω, ότι αυτή η ΑΕΚ έχει κτιστεί για να διεκδικεί πάντα το κάτι παραπάνω. Στόχος την ομάδας είναι μπει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όμως πότε θα επιτευχθεί αυτό κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε το συντομότερο.

Η συνεργασία μου με τον κόουτς Μανωλόπουλο σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Τον Σωτήρη τον είχα παίκτη, όταν ήμουν προπονητής στο Μαρούσι. Χωρίς να είμαστε κοντινοί φίλοι με εμπιστεύτηκε, και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x