Ελλάδα

Παπάζογλου: «Σημαντικό που έκανα ντεμπούτο κόντρα στην ΑΕΚ»

Στη χαρά και στην τιμή να ντεμπουτάρει σε ένα παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ και σε μια γιορτή για τον Γιώργο Αμερικάνο, στάθηκε ο Κώστας Παπάζογλου μετά την ήττα των Τρικάλων στο ΟΑΚΑ.

Ο νεαρός προπονητής τόνισε πως οι παίκτες του δούλεψαν καλά και πως ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν, χαρακτηρίζοντας εμπειρία για τη συνέχεια το συγκεκριμένο ματς και «αποθεώνοντας» την «Ένωση».

Αναλυτικά: «Θέλω να πω ότι είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα μας και για μένα προσωπικά που σήμερα συμμετείχαμε σε μία γιορτή για ένα "θρύλο" του ελληνικού μπάσκετ. Είχα την τιμή να τον γνωρίσω και από κοντά. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ, η οποία αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καριέρα μου.

Οπότε, πολλές στιγμές μαζεύτηκαν σήμερα. Δουλέψαμε πολύ καλά τις προηγούμενες εβδομάδες, ξέραμε ποιον αντίπαλο έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που βρίσκει το δρόμο της, που είναι η κορυφή. Αυτό το παιχνίδι αποτελεί μία καλή εμπειρία για μας, ενόψει των επόμενων αγώνων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x