Ελλάδα

Παππάς: «Ανθρώπινο να υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο και καλύτερη ψυχολογία με Πιτίνο»

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στην παρουσία του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τις αλλαγές που έφερε, ενώ τόνισε πως στόχος είναι η νίκη στο ΣΕΦ.

Όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής της επικράτησης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί του Προμηθέα Πάτρας με 86-69, ο Νίκος Παππάς κλήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα για το πώς ήρθε το ροζ φύλλο για τους «πράσινους»…

«Σκληρύναμε στην άμυνα και είχαμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση. Είχαμε λίγη κούραση από τον αγώνα της ΤΣΣΚΑ αλλά μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και πήραμε σχετικά άνετα τη νίκη», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ.

Όσο για τις αλλαγές που έχει φέρει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ο Ρικ Πιτίνο; «Είναι ανθρώπινο να υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο και καλύτερη ψυχολογία. Προσπαθεί να περάσει μία φιλοσοφία με καλύτερη άμυνα και μεγαλύτερο πρέσινγκ. Μας έχει πει ότι αδικούσαμε τους εαυτούς μας. Ξέρετε τι προπονητής είναι, ξέρετε τι έχει καταφέρει», απάντησε χαρακτηριστικά ο Παππάς.

Ενώ μιλώντας για το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο 28χρονος άσος ήταν… ξεκάθαρος: «Εμείς μπορούμε να το κάνουμε. Θα πάμε για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει μία πολύ καλή ομάδα και έναν πολύ καλό προπονητή. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα πάμε για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x