Ελλάδα

Παππάς: «Απεριόριστο σεβασμό στα παιδιά του Ολυμπιακού, χαίρομαι που φέτος βοήθησα»

Χαρούμενος που φέτος κατάφερε να έχει ρόλο και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος δήλωσε ο Νίκος Παππάς, που για ακόμα μια φορά έβγαλε το καπέλο στον Ολυμπιακό.

Ικανοποιημένος που φέτος κατάφερε να έχει ουσιαστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Νίκος Παππάς, που τόνισε ότι για εκείνον είναι ρουτίνα να μην έχει μια φυσιολογική σεζόν ενώ σε σχετική ερώτηση δεν παρέλειψε για ακόμα μια φορά να βγάλει το καπέλο στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα των CosmoteSports:

«Η βασική η διαφορά ήταν ότι φέτος έπρεπε να έρθουμε σε ένα πέμπτο παιχνίδι και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχουν κοινά στοιχεία, αφού και φέτος αλλάξαμε προπονητή. Το αξίζαμε και τώρα θα πανηγυρίσουμε»

Για τη δική του χρονιά που είχε σκαμπανεβάσματα: «Για σας είναι ιδιαίτερη, για μένα είναι η ρουτίνα. Ποτέ δεν είχα μια νορμάλ χρονιά. Το θέμα είναι ότι κατάφερα να βοηθήσω και να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Για το αν άλλαξε ο ίδιος: «Εχω περάσει διάφορα. Αυτό που θέλω είναι να δίνω πράγματα στο παρκέ. Είδα ότι η ομάδα είχε την ανάγκη από άλλα πράγματα. Από σκορ έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να προσφέρουν. Ίσως άλλαξα κι εγώ, αλλά το θέμα είναι ότι όσο βρέθηκα στο παρκέ κατάφερα να βοηθήσω»

Για τα όσα είπε με Σφαιρόπουλο και Παπανικολάου: «Έχω απεριόριστο σεβασμό στα παιδιά του Ολυμπιακού. Είναι παράδειγμα ο Ολυμπιακός, με Έλληνες παίκτες καταφέρνει να παίζει τελικούς, να φτάνει στην κορυφή της Ευρώπης. Εμείς έχουμε και καλούς ξένους και πιστεύω θα γίνει προσπάθεια για ακόμα καλύτερους Έλληνες και στον Παναθηναϊκό».

Για το αν περιμένει κλήση από την Εθνική: «Εγώ δεν υπάρξει μέλος της Εθνικής ομάδας για να περιμένω. Αν κρίνει ο προπονητής ότι μπορώ να βοηθήσω, θα βοηθήσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x