Ελλάδα

Παππάς: «Είμαι στην Εθνική, το ήθελα και το απολαμβάνω»

Μετά από επτά χρόνια, ο Νίκος Παππάς φόρεσε ξανά τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών και έδειξε έτοιμος να προσφέρει αμέσως. Ο ίδιος δηλώνει πως το περίμενε και τώρα το απολαμβάνει.

Ο Νίκος Παππάς δείχνει να είναι μια μεγάλη «μεταγραφή» για την Εθνική αυτό το καλοκαίρι. Μπορεί να είχε επτά χρόνια να φορέσει τη φανέλα της ομάδας των Ανδρών, αλλά από το πρώτο φιλικό έδειξε έτοιμος να προσφέρει.

«Κάποιοι μπορεί να νομίζουν πως έπαιξα για πρώτη φορά, αλλά είχα αγωνιστεί το 2010 σε ένα τουρνουά στην Κύπρο. Ωραία είναι... Μπάσκετ είναι έτσι κι αλλιώς. Ένα ακόμη παιχνίδι σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα», δήλωσε ο 27χρονος άσος.

Ερωτηθείς αν βρίσκεται στο σωστό δρόμο απάντησε: «Τον σωστό δρόμο τον κρίνω εγώ. Το σίγουρο είναι πως βρίσκομαι εκεί που θέλω. Φυσικά και ήθελα να βρίσκομαι εδώ! Πολλά πράγματα έπαιξαν το ρόλο τους. Ένας τραυματισμός, το ότι δεν ήμουν στα πλάνα κάποιων προπονητών. Αλλά ξέρεις κάτι; Για μένα έχει σημασία πως είμαι εδώ αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει, ξέρω τα παιδιά, το απολαμβάνω».

Ο ίδιος ουδέποτε έχει αρνηθεί κλήση της Εθνικής από τα 15 του και μετρά 132 εμφανίσεις με τα γαλανόλευκα παίζοντας ακόμη και στην ομάδα 3x3 παρέα με τον συμπαίκτη του πλέον στην Ανδρών και φίλο του Γιώργο Μπόγρη.

Όσο για το πώς είδε το χθεσινό 106-48 επί της Ρουμανίας; «Εντάξει… Ουσιαστικά ήταν ένα ξεμούδιασμα από τις προπονήσεις δέκα ημερών. Κακά τα ψέματα για τον παίκτη η πεμπτουσία αυτού που κάνουμε είναι οι αγώνες. Αυτά ήταν τα κίνητρά μας. Ο αντίπαλος σίγουρα δεν ήταν ο πιο δυνατός, αλλά έχουμε δύσκολα φιλικά μπροστά μας».

Μιλώντας για το γεμάτο γήπεδο, ανέφερε: «Ήταν μια πραγματικά ωραία ατμόσφαιρα. Δεν έχουμε την ευκαιρία να παίζουμε με τέτοιο κόσμο, στο 100%, συχνά. Υπήρχαν πολλά παιδιά και πάρα πολλές οικογένειες, κάτι που ήταν διαφορετικό και σίγουρα το απολαύσαμε όλοι μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x