Ελλάδα

Παππάς: «Έχει πληγωθεί ο εγωισμός μας»

Στο πολύ άσχημο ξεκίνημα στον αγώνα στάθηκε με δηλώσεις του ο Νίκος Παππάς που πρόσθεσε ότι υπήρξε έλλειψη μαχητικότητας ενώ παραδέχθηκε ότι έχει πληγωθεί ο εγωισμός των παικτών.

Τον κυριότερο λόγο για το τελικό αποτέλεσμα έπαιξε το νωθρό και νωχελικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο α’ ημίχρονο, όπως δήλωσε ο Νίκος Παππάς προσθέτοντας ότι υπήρξε ξεκάθαρη έλλειψη μαχητικότητας.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι έχει πληγωθεί ο εγωισμός των παικτών και πλέον ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κυνηγάει τις νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά:

«Είχαμε ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα στο α’ ημίχρονο. Αυτή η αρχή μας στέρησε όχι απλά τη νίκη, αλλά ακόμα και τη διεκδίκησή της. Στο β’ ημίχρονο κάναμε την αντεπίθεσή μας, αλλά τελικά δεν το καταφέραμε.

Ξεκινήσαμε νωθρά και νωχελικά, κάτι που σημαίνει έλλειψη μαχητικότητας. Ο Ολυμπιακός με την ενέργειά του δεν μας άφησε να κάνουμε τίποτα.

Έχει πληγωθεί ο εγωισμός μας και μέσα από τη δουλειά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να επιστρέψουμε.

Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι κρίθηκε το πλεονέκτημα. Και οι δύο ομάδες βρεθήκαμε κοντά σε ήττα τις προηγούμενες αγωνιστικές. Πλέον, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x