Euroleague

Παππάς: «Γιατί όχι;»

«Παναθηναϊκός είσαι… Δεν φοβόμαστε κανέναν». Με αυτά τα λόγια ο Νίκος Παππάς έδωσε το σύνθημα ενόψει ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα πλέι οφ. «Δεν επιτρέπεται να χάνεις απ’ τον Αστέρα», είπε ο γκαρντ του τριφυλλιού.

Αναγνωρίζει τις δυσκολίες, ξέρει πως η κατάσταση είναι... πολύπλοκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά η… φανέλα και το όνομα του Παναθηναϊκού κρατούν αισιόδοξο τον Νίκο Παππά πως μπορεί να επιτευχθεί η υπέρβαση.

Ο… πικραμένος διεθνής γκαρντ είπε αρχικά: «Όλη η ομάδα βοήθησε για να γυρίσει το ματς, αλλά τη σημασία έχει… Το ματς χάθηκε, Παναθηναϊκός είσαι δεν επιτρέπεται να χάνεις απ’ τον Ερυθρό Αστέρα. Και αυτό παρά την πρόκριση μας φέρνει μια πίκρα. Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς απόψε, ξέραμε πως παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα. Πέρα απ’ το κακό ξεκίνημα, μετά ισορροπήσαμε, διαβάσαμε σωστά το παιχνίδι και δυστυχώς χάσαμε μέσα απ’ τα χέρια μας τη νίκη. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, ίσως μου ταιριάζει ο Αστέρας, ίσως είναι και τυχαίο. Πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερό μου εαυτό».

«Μάθαμε κατά τη διάρκεια του ματς πως είχε νικήσει η Μακάμπι. Σίγουρα επηρεαστήκαμε, αλλά στόχος επετεύχθη. Είμαστε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και είναι στο χέρι μας γιατί όχι το κάτι παραπάνω… Είμαστε μια ομάδα με έμπειρα παιδιά, με πρωταθλητές, με νέους με κίνητρα και φιλοδοξίες. Δεν φοβόμαστε κανέναν και θα πάμε να κοντράρουμε τον καθένα. Κανένας δεν είπε ότι είναι εύκολο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, αλλά ίσως ήρθε η ώρα για ένα μεγάλο διπλό. Είναι δύσκολο, αλλά Παναθηναϊκός είσαι, την φανέλα της έχεις, την ποιότητα την έχεις, το ρόστερ την έχεις. Γιατί όχι»;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x