Ελλάδα

Παππάς: «Ίσως είμαστε ακόμη επηρεασμένοι από τον δύσκολο μήνα που πέρασε»

Ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, έκανε λόγο για έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και τόνισε ότι «πολλές φορές μας παίρνει εύκολα από κάτω».

Στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στην Cosmote TV μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 71-70 με την οποία η Ένωση ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά για την ημιτελική φάση. Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στη δύσκολη φάση που πέρασε η ομάδα του και τόνισε ότι οι «πράσινοι» πολλές φορές το βάζουν κάτω όταν στραβώνει το ματς.

«Είναι πολύ νωρίς για να βγαίνουν θετικά συμπεράσματα, όταν προερχόμαστε από ήττα. Θέλαμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ έχει πολύ καλό ρόστερ και είναι ανταγωνιστική. Είχαμε τον έλεγχο νομίζω στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά στο τέλος ηττηθήκαμε δίκαια», σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Αν κι η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα για πειραματισμούς, θέλουμε να προσθέσουμε νέα πράγματα σε περίπτωση που περάσουμε στους τελικούς. Για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά και καλύτεροι ως σύνολο. Ίσως είμαστε ακόμη επηρεασμένοι από τον δύσκολο μήνα που πέρασε, και πολλές φορές μας παίρνει εύκολα από κάτω. Από εκεί και πέρα, στόχος μας είναι να περάσουμε στον τελικό. Πάμε να πάρουμε τις νίκες που πρέπει για να προκριθούμε. Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να φανούμε πιο συγκεντρωμένοι, χάσαμε όμως εύκολα τη διαφορά στις αρχές της τρίτης περιόδου. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε κάποια νέα πράγματα και δεν μας βγήκαν, κάτι φυσιολογικό. Ήταν ένα ντέρμπι, το απόλαυσε ο κόσμος, και νομίζω πως χάσαμε δίκαια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x