Euroleague

Παππάς: «Λίγο ακόμη θέλουμε για να παίρνουμε μεγάλες νίκες»

Ο Νίκος Παππάς απέδωσε σε κάποιες λεπτομέρειες την ήττα από τη Ρεάλ και θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός Superfoods θα είναι σύντομα σε θέση να παίρνει τέτοια ματς.

Σε κάποιες λεπτομέρειες απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού Superfoods στη Μαδρίτη ο Νίκος Παππάς, ωστόσο κράτησε την καλή εμφάνιση και θεωρεί πως η ομάδα του δεν απέχει πολύ από το να παίρνει στη συνέχεια τέτοια ματς.

«Απέναντι σε ομάδες σαν τη Ρεάλ που μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο πληρώνεις τα λάθη σου. Το ματς πήγε σε ψηλό σκορ, αλλά κάποια κρίσιμα λάθη και κάποια κρίσιμα σουτ της Ρεάλ έφεραν την ήττα. Σίγουρα οι 87 πόντοι δείχνουν πως βρήκαν ρυθμό στην επίθεση, αλλά κι εμείς. Το σημαντικό για μας είναι πως πλέον σε όποιο γήπεδο πάμε διεκδικούμε τη νίκη. Χρειαζόμαστε ένα βήμα παραπάνω για να πάρουμε κάποιες τέτοιες νίκες και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας», ανέφερε ο Παππάς.

Όσο για το δικό του ρόλο, είπε: «Συγκυριακά παίζω πλέι μέικερ κάποιες φορές λόγω της απουσίας του Τζέιμς. Άλλες φορές μού βγαίνει, άλλες όχι. Οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται και δίνω το 100% για να δικαιώσω τον προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x