Euroleague

Παππάς: «Παίξαμε για την αξιοπρέπειά μας»

Στην κλονισμένη αξιοπρέπεια των παικτών του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Νίκος Παππάς μετά το 2-1 των «πράσινων» επί των Ρώσων.

Ο διεθνής γκαρντ του «τριφυλλιού», κορυφαίος για την ομάδα του στην αναμέτρηση της Δευτέρας, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πίστεψαν στη νίκη, κάνοντας παράπονα για την άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρεί πως χαλάρωσαν κακώς, γιατί οι συγκεκριμένες ομάδες μπορούν να «γυρίσουν» τα ματς και πως η κούραση δεν θα επηρεάσει δυο ομάδες τόσο υψηλού επιπέδου.

Αναλυτικά: «Παίξαμε, πάνω από όλα, για την αξιοπρέπειά μας. Χάσαμε εύκολα τα πρώτα δύο και όλους μας πείραξε. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, μπήκαμε για τη νίκη και την πήραμε. Οι 85 πόντοι που δεχτήκαμε ήταν πολλοί. Ήμασταν πιο τυχεροί και ευστοχήσαμε. Με αυτές τις ομάδες, χρειάζεται τύχη. Η ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα ευστόχησε σε όλα, συγκριτικά με σήμερα.

Με αυτές τις ομάδες ποτέ δεν επαναπαύεσαι. Ανά πάσα στιγμή, μπορούν να "γυρίσουν" το παιχνίδι. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε, γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε πιο εύκολα τη νίκη. Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία, αλλά όπως είπα και πριν, η ΤΣΣΚΑ έχει απίστευτο ταλέντο και, αν δεν είσαι στο 100%, μπορείς να διασυρθείς και, κακά τα ψέματα, στη Μόσχα το πάθαμε.

Παίξαμε και οι δύο ομάδες σε αυτό το διάστημα. Είμαστε και οι δύο σε επίπεδο υψηλό. Δεν χωράει τέτοια δικαιολογία. Παίζεις Euroleague. Μπαίνεις να τα δώσεις όλα. Ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Χωρίς τον κόσμο, δεν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και περιμένουμε τη βοήθειά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x