Euroleague

Παππάς σε δημοσιογράφο: «Πρέπει να πάρεις γενναία αύξηση»

Δείτε πως ο Νίκος Παππάς συνέχισε την πλάκα του με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Γιάννη Νάτου.

Follow up στην ιστορία του Νίκου Παππά με τον Γιάννη Νάτου. Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ είχε αποκαλέσει πέρσι τον γκαρντ του Παναθηναϊκού «σουτέρ» κι αυτός με την σειρά του είχε ζητήσει (χιουμοριστικά) την απόλυσή του. Το βράδυ της Παρασκευής μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις συνεχίζοντας την πλάκα με τον δημοσιογράφο τόνισε πως τον δικαίωσε με την εμφάνισή του στο κλειστό του ΟΑΚΑ ζητώντας από την διοίκηση του κρατικού καναλιού να του δώσει αύξηση.

«Είναι δύσκολη περίοδος. Πέρυσι δεν έκανα προπόνηση με την ομάδα. Μου έδωσε ώθηση αυτό να δουλέψω. Πάντα ήμουν έτοιμος να βοηθήσω. Το καλοκαίρι ήθελα να σε δικαιώσω που με αποκάλεσες σουτέρ. Αν πέρυσι το παράκανα και ζήτησα την παραίτησή σου, νομίζω πως φέτος χρειάζεσαι μια γενναία αύξηση», είπε!


Για το ματς: «Για άλλη μια φορά θα πω ότι η πρεμιέρα είναι πάντα ιδιαίτερη, κρύβει δυσκολίες. Πήραμε μια σημαντική νίκη. Βλέπετε ομάδες οι οποίες είναι φαβορί για το Final Four να δυσκολεύονται πολύ, να έφτασαν κοντά στην ήττα. Για εμάς είναι σημαντική η νίκη. Θα φανεί και στη συνέχεια πόσο σημαντική ήταν. Η εντολή δεν είναι παίξει ένας - ένας. Ένιωσε ο προπονητής ότι ήμουν σε καλή μέρα. Μπήκαν μεγάλα σουτ και από άλλα παιδιά. Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους και πήραμε μια σπουδαία νίκη».

Για την απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη ανέφερε: «Μην πάμε πάλι την κουβέντα εκεί. Καταλαβαίνω γιατί ρωτάς. Ο κόσμος έχει συνηθίσει τον Μήτσο να παίρνει τα μεγάλα σουτ. Καλώς ή κακώς σταμάτησε. Είμαστε μια ομάδα με παιδιά που μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες. Είμαστε όλοι ικανοί να τα βάλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x