Ελλάδα

Παππάς στον ΣΠΟΡ FM: «Να πάμε το Κύπελλο στην Αθήνα»

Ανυπόμονος να δει το γήπεδο με οπαδούς και των δύο ομάδων δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παππάς ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στον αυριανό τελικό.

Η έδρα αποτελεί πλεονέκτημα για τον Άρη αλλά ο Παναθηναϊκός παραμένει φαβορί για τον αυριανό μεγάλο τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ. Αυτό υποστήριξε ο Νίκος Παππάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6 επισημαίνοντας η εικόνα της παρουσίας οπαδών και των δύο ομάδων στις κερκίδες είναι κάτι που δεν το έχει ξαναζήσει και είναι ανυπόμονος για αυτό.

«Είναι μια ιδιαιτερότητα το γεγονός ότι ο κόσμος θα είναι μοιρασμένος. Είναι τελικός, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και να το πάρουμε. Είναι ένας τελικός και πάντα είσαι σε εγρήγορση σε τέτοια παιχνίδια. Ο Άρης ξέρει καλά το γήπεδο, θα μπει στο παιχνίδι πιο γρήγορα, εμείς όμως είμαστε μια ποιοτικότερη ομάδα, πιο καλά δουλεμένη. Είμαστε το φαβορί, κακά τα ψέματα», τόνισε ο άσος του Παναθηναϊκού στους 94,6 και συνέχισε:

«Ξέρουμε ότι ο Άρης έχει ταλαντούχους παίκτες στην περιφέρεια. Πρέπει να τους περιορίσουμε. Εμείς έχουμε καλό υλικό. Αν ελέγξουμε όλα τα στοιχεία που πρέπει τότε θα το πάρουμε», ανέφερε και κατέληξε για την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων στο «Αλεξάνδρειο»

«Δεν το έχω ξαναζήσει. Ανυπομονώ να δω την εικόνα αυτή. Είναι ένας τίτλος και εμείς θέλουμε να πάμε το Κύπελλο στην Αθήνα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x