Euroleague

Παππάς στον ΣΠΟΡ FM: «Έχει λείψει και στον κόσμο μας ένα Final4»

Στη συμμετοχή σε ένα Final-4 της Ευρωλίγκας, που έχει λείψει αρκετά και από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού όπως ανέφερε στάθηκε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ξεκάθαρος ο στόχος του Παναθηναϊκού για την εφετινή σεζόν όπως τόνισε ο Νίκος Παππάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6 από τη media day.

Όπως και πέρσι είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων, ωστόσο επεσήμανε ότι και σε αυτόν και στους οπαδούς της ομάδας λείπει ένα Final-4.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παππά:

-για τους στόχους του Παναθηναϊκού:
«Όταν παίζεις στον ΠΑΟ θέλεις να κατακτάς κάθε τίτλο. Δεν γίνεται διαφορετικά. Με αυτόν τον στόχο ξεκινάμε και φέτος».

-τι πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός συγκριτικά με τα φιλικά παιχνίδια:
«Τη διάρκειά του. Έχουμε παίξει κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, έχουμε πάρει διαφορά αλλά δεν την κρατήσαμε. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».

-τι πιστεύει ότι είναι σημαντικό στην Ευρωλίγκα:
«Από την περσινή εμπειρία έχω καταλάβει ότι δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Και σε ομαδικό και σε προσωπικό επίπεδο».

-για τη βασική διαφορά:
«Η λογική της φετινής ομάδας είναι πιο ξεκάθαροι οι ρόλοι. Ήρθαν παιδιά διψασμένα που θέλουνε να βοηθήσουν. Και να συγκροτήσουμε μια ομάδα που θα θέλει να πετύχει».

-εάν του λείπει ένα f4
«Ναι, μου λείπει ένα Final-4. Όμως λείπει και από τους φιλάθλους μας. Αξίζουμε να είμαστε και για λεπτομέρειες έχουμε χάσει την πρόκριση σε αυτό. Ήρθε η στιγμή να περάσουμε και να το διεκδικήσουμε»

-εάν πρόλαβε να αλλάξει παραστάσεις από την Εθνική:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα, αλλά το να πατάς στο γήπεδο στο ΟΑΚΑ είναι πάντα κάτι το μοναδικό. Η προσμονή να παίξω εδώ στο γήπεδο αυτό με τον κόσμο μας είναι μεγάλη. Το έχω πει. Πληρωνόμαστε καλά συγκριτικά την κατάσταση στη χκαι οφείλουμε να παίζουμε όσο μπορούμε καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x