Γενικά

Παππάς: «Χαρούμενος που επιστρέφω στην Εθνική»

Χαρούμενος για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα εμφανίστηκε ο Νίκος Παππάς σε δηλώσεις που παραχώρησε στο πλαίσιο του τουρνουά 3on3 της Ίου.

Την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα επιβεβαίωσε ο Νίκος Παππάς σε δηλώσεις που παραχώρησε στο πλαίσιο του τουρνουά 3on3 της Ίου.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που θα φορέσει και πάλι τα γαλανόλευκα ενώ χαρακτήρισε τον Κώστα Μίσσα ως τον πλέον κατάλληλο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «επίσημης αγαπημένης».

Τέλος αποκάλυψε πως απέρριψε την πρόταση των ανθρώπων της Εθνικής Κύπρου προκειμένου να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα του νησιού της Αφροδίτης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την επιστροφή του στην Εθνική:
«Eπίσημα δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα. Με έχουν ενημερώσει κάποιοι άνθρωποι. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην προετοιμασία της Εθνικής. Θα τα δώσω όλα. Το ρόστερ δείχνει πως θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα. Θα έχουμε χρόνο μπροστά μας να προετοιμαστούμε και να διεκδικήσουμε το μετάλλιο».

Για τον Κώστα Μίσσα:
«Ήταν από τους πιο κατάλληλους ανθρώπους να αναλάβουν την Εθνική. Όλα τα παιδιά τον γνωρίζουν. Είναι ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει».

Για την εθνική Κύπρου:
«Η μητέρα μου είναι από την Κύπρο. Κάποιοι άνθρωποι με πλησίασαν. Η εθνική Κύπρου ήταν μια τεράστια πρόκληση. Μπορώ να συμμετάσχω στην Εθνική ομάδα της Ελλάδος. Εκεί ανήκω. Έχω όλο το χρόνο μπροστά μου να δείξω ότι εκεί ανήκω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x