Ελλάδα

«Παραιτηθείτε, γιατί…»

Τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. της ΟΔΚΕ, κ.κ. Μαχαιριανάκη, Αρβανιτίδη και Ντίνου ζήτησε ο Στέλιος Συμεωνίδης, που προΐσταται της ΚΕΔ/ΕΟΚ, μετά την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας διαιτητών.

Μπορεί η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να απάντησε ανεπίσημα στην ανακοίνωση-καταπέλτη της ΟΔΚΕ, ωστόσο διαφορετική ήταν η αντίδραση του Στέλιου Συμεωνίδη, που προΐσταται της ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Σε γραπτή του δήλωση ζητάει τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας διαιτητών, κ.κ. Μαχαιριανάκη, Αρβανιτίδη και Ντίνου, διαφορετικά η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, η δήλωση:

«Μετά από τα τελευταία γεγονότα και τις τελευταίες ανακοινώσεις, λυπούμαι πάρα πολύ διότι πρώην συνάδελφοι που έχουμε ιδρώσει μαζί στα γήπεδα, μας καταλογίζουν ότι είμαστε «εγκληματική οργάνωση». Αν έχουν ίχνος αγάπης για τη διαιτησία οι κκ Μαχαιριανάκης, Αρβανιτίδης και Ντίνος, οι οποίοι έχουν παίξει ως διαιτητές, αύριο θα πρέπει να υποβάλλουν και την παραίτησή τους για το καλό της διαιτησίας. Αλλιώς, η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x