Ελλάδα

Παραιτήθηκε από την ΑΕΝΚ ο Ντιγριδάκης

Τα τελευταία δημοσιεύματα για συμμετοχή η όχι της Κηφισιάς στην επόμενη Basket League έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της ομάδας των βορείων προαστίων.

Αυτά μεγέθυνε την Πέμπτη η επιστολή παραίτησης του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Χάρη Ντιγριντάκη, ο οποίος θεωρεί πως έχουν συμβεί πράγματα και γεγονότα που δε συνάδουν με τη λογική του και το χαρακτήρα του.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Προς ΔΣ ΚΑΕ AEN KΗΦΙΣΙΑΣ

Κηφισιά, 30.07.2016

Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο και την αντιπροεδρία της ΚΑΕ AEN KΗΦΙΣΙΑΣ. Ένα ταξίδι τριών ετών λαμβάνει τέλος. Μια διαδρομή προσφοράς τόσο οικονομικής, όσο και ψυχικής, μετά λύπης μου σταματά εδώ, δεδομένου ότι όλα έχουν ένα όριο.

Συμπεριφορές που προσιδιάζουν με ψυχοπαθητικές καταστάσεις, εγωπάθειες και ερασιτεχνικές ενέργειες απαξίωσης του μπασκετικού ονόματος της Κηφισιάς, δεν μπορούν να έχουν σχέση με εμένα.

Λυπάμαι αν στεναχώρησα κάποιους με τη συμπεριφορά μου, αλλά ειλικρινά δεν έγινε με κακή πρόθεση. Ευχαριστώ πολύ τον Ηλία Παπαθεοδώρου, όλο το εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες μας που συνέβαλαν ιδιαίτερα στη φετινή χρονιά ορόσημο της ομάδας, ευχόμενος σε όλους καλή τύχη.

Ευχαριστώ, επίσης, την οικογένεια Δημουλά και τον Δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο, για τη συμβολή τους στην προσπάθεια οικονομικής "αιμοδότησης" της ΚΑΕ, καθώς και τους δεκάδες χορηγούς που εμπιστεύτηκαν την ομάδα μας και εμένα όλα αυτά τα χρόνια.

Χάρης Α. Ντιγριντάκης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x