Ευρώπη

Παραιτήθηκε ο Τόμιτς από τον Ερυθρό Αστέρα!

Την παραίτησή του από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα υπέβαλε ο Μίλαν Τόμιτς, αλλά ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Νεμπόισα Τσόβιτς, δεν την έκανε δεκτή!

Η ήττα από την Κρκα στην Αδριατική λίγκα ήταν η τρίτη συνεχόμενη του Ερυθρού Αστέρα, σε όλες τις διοργανώσεις (Μπουντούτσνοστ και Μακάμπι Τελ Αβίβ), ενώ παράλληλα ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το… ποτήρι για τον Μίλαν Τόμιτς!

Όπως αποκάλυψε η «Kurir», ο 46χρονος προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων», αλλά ο πρόεδρός τους, Νεμπόισα Τσόβιτς, δεν την έκανε δεκτή.

Ο Τόμιτς συναντήθηκε τη Δευτέρα (21/10) με τον ισχυρό άνδρα του Ερυθρού Αστέρα, με τους δύο άνδρες να συζητούν για πάνω από τρεις ώρες.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε ο πρώην «θρύλος» του Ολυμπιακού έλαβε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις πως θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ, οπότε και πείστηκε να συνεχίσει στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου.

Μάλιστα, την Τρίτη (22/10) ο Τσόβιτς θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου και έτσι είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν πολλά περισσότερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x