Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Παραμένει στον Ηρακλή ο Καλαϊτζίδης

Παραμένει στον Ηρακλή ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αφού ανανέωσε το συμβόλαιο του, για έναν ακόμα χρόνο με τον «Γηραιό».

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ηρακλή και σφραγίζει έτσι την παρουσία του και τη νέα του σεζόν στον «Γηραιό».

Ό 22χρονος έμπειρος γκράρντ λοιπόν, θα υπηρετήσει για μια ακόμα χρονιά την «κυανόλευκη ομάδα».

Μετά την είδηση για την παραμονή του Γιάννη Γκαγκαλούδη, η ανανέωση και του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, χάρισε χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ηρακλή, μετά από μια χρόνια πλούσια σε συναισθήματα και σε εμπειρίες.

Είχαμε μια πολύ καλή πορεία σε όλη την διάρκεια της σεζόν, αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας και αυτό μας άφησε μια πικρία. Γι’ αυτό πιστεύω ο κορμός της ομάδας πρέπει να παραμείνει ως έχει, και να συνεχίσουν οι ανανεώσεις μετά την δίκια μου και του Γιάννη, ώστε με τις κατάλληλες προσθήκες που θα αποφασίσουν οι προπονητές και η διοίκηση, η ομάδα να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή στην ερχόμενη σεζόν, όπου κι αν αγωνιστούμε.

Εμείς ως παίκτες έχουμε στο μυαλό μας να είμαστε δυνατοί, ανεξαρτήτως κατηγορίας και να φέρουμε τον Ηρακλή εκεί που του αξίζει, μαζί με τη βοήθεια και πάλι του εκπληκτικού κόσμου μας. Εύχομαι μια καλή σεζόν με υγεία σε όλους και πολλές επιτυχίες για τον σύλλογό μα
ς»

Επιμέλεια: Μαρία Χατζηχριστοδούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x