Ελλάδα

Παραμένουν Νικολοπούλου, Σπυριδοπούλου

Στον Πρωτέα Βούλας θα συνεχίσουν την καριέρα τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Αγγελική Νικολοπούλου και Άννα Σπυριδοπουλου.

Ο σύλλογος των νοτίων προαστίων ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης την παραμονή των δυο διεθνών αθλητριών για ένα χρόνο, λίγη ώρα μετά την παραμονή του Γιάννη Κτιστάκη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τις διεθνείς αθλήτριες Αγγελική Νικολοπούλου και Άννα Σπυριδοπούλου για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Οι δύο αθλήτριες δήλωσαν για τις ανανεώσεις τους:

Άννα Σπυριδοπούλου: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, όσο για την ανανέωση με την ομάδα είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι στον Πρωτέα και φέτος, αν και θα είμαι η μεγαλύτερη στην ομάδα. Θα υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και ελπίζω να κάνουμε κάτι καλό, καθώς υπάρχει πολύ όρεξη».

Αγγελική Νικολοπούλου: «Πλέον, είναι ο έκτος χρόνος μου στην ομάδα και για εμένα ο Πρωτέας είναι οικογένεια. Είναι πολύ διαφορετική η ομάδα φέτος, πιο νεανική, άλλοι οι στόχοι, σε σχέση με πέρυσι, όμως αυτό που μπορούμε να πούμε αρχικά είναι σκληρή προπόνηση, ώστε να "δέσει" η ομάδα και, από εκεί και πέρα, θα δούμε μέσα στη χρονιά πως θα κινηθούμε. Είναι πολύ νωρίς για να πεις κάτι με σιγουριά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x