Ευρώπη

Παράπονα από Ναβάρο για τη διαιτησία με ΑΕΚ

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά φανερά ενοχλημένος από τη διαιτησία αν και δεν το εξέφρασε ανοιχτά ήταν ο προπονητής της Μούρθια μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Ο προπονητής της Μούρθια, Ίμπο Ναβάρο, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στον ημιτελικό (77-75) με την ΑΕΚ, αλλά όχι με το μπάσκετ που έπαιξαν. Παράλληλα, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη, αλλά και στους παίκτες μου. Δεν παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ, αλλά δείξαμε καρδιά επιστρέφοντας από το -15 στο πρώτο ημίχρονο και στο -9. Υπάρχουν πολλές κάμερες για να δούμε την τελευταία φάση. Δόθηκαν πολλά επιθετικά φάουλ για τα οποία δεν είμαι σίγουρος. Σε ένα παιχνίδι που κρίνεται στις λεπτομέρειες αυτά μπορούν να συμβούν. Μπράβο στην ομάδα μου για την καρδιά που έδειξε. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη παρότι ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Στην τέταρτη περίοδο δεν κάναμε τις καλύτερες επιλογές στις τελευταίες επιθέσεις και αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x