Ελλάδα

Παράπονα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τη διαιτησία στην ήττα από τον Ήφαιστο

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία των Σχινά, Πουρσανίδη Κ. και Βαρδάλου στην ήττα από τον Ήφαιστο Λήμνου έχουν στον ΠΑΟΚ.

Έξαλλοι είναι στον ΠΑΟΚ με τη διαιτησία των Σχινά, Πουρσανίδη Κ. και Βαρδάλου στην ήττα από τον Ήφαιστο Λήμνου.

Στο match report που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ θεωρούν ότι κόψιμο του Τζέρι Σμιθ στον Γιάννη Αθηναίου είναι αντικανονικό, καθώς η μπάλα είχε ακουμπήσει στο ταμπλό νωρίτερα, ενώ στη συνέχεια γίνεται λόγος και για τις βολές, με τους γηπεδούχους να εκτελούν 29 και τον «Δικέφαλο του Βορρά» αντίστοιχα 14.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ήφαιστο Λήμνου με 80-79 στο κλειστό Γυμναστήριο “Νίκος Σαμαράς” για την 6η αγωνιστική της betshop Basket League. Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία και πιο κρίσιμη φάση, όπου ο Γιάννης Αθηναίου κατάφερε να νικήσει τον χρόνο και να αφήσει τη μπάλα στο ταμπλό, ο Jerry Smith έδιωξε την μπάλα, οι διαιτητές χωρίς δεύτερη σκέψη θεώρησαν κανονική την ενέργεια του παίκτη του Ηφαίστου και δεν δέχτηκαν να δουν τη φάση σε επανάληψη. Αρχικά με την πρόφαση ότι το παιχνίδι δεν ήταν τηλεοπτικό το παιχνίδι, ενώ μεταδόθηκε ζωντανά από το ERTplay1 και στη συνέχεια με την βεβαιότητα ότι είχαν και οι τρεις ξεκάθαρη άποψη. Μια ξεκάθαρη άποψη που σε όλη την διάρκεια του αγώνα οδήγησε τους γηπεδούχους 29 φορές στη γραμμή των βολών και τον ΠΑΟΚ μόλις 14!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x