Ευρώπη

Παρατηρήσεις και συγγνώμη από Ιτούδη

Φοβερά παράπονα από τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ είχε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά την ήττα-σοκ από την Άβτοντορ, ενώ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό της ομάδας του. «Να μας γίνει μάθημα», είπε.

Φανερά ενοχλημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά της ΤΣΣΚΑ στον αγώνα με την Άβτοντορ ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης. Η ομάδα του γνώρισε μια ανώδυνη βαθμολογικά μεν, αλλά επώδυνη από άποψη γοήτρου ήττα μέσα στο «σπίτι» της και ο Έλληνας τεχνικός είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του.

«Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και κινήτρου, στοιχεία τα οποία πρέπει να υπάρχουν σε κάθε αγώνα και χωρίς τα οποία δεν μπορείς να νικήσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο πολύ απλά σταματήσαμε να παίξουμε. Στην τελευταία περίοδο δεχτήκαμε 38 πόντους, η άμυνά μας ήταν ράθυμη κι επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να επιτίθενται χωρίς αντίσταση. Η αγωνιστική μας συμπεριφορά ήταν τελείως λάθος. Ελπίζω να μας γίνει μάθημα», είπε ο 44χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που ήρθαν στο γήπεδο και τους ζητώ συγγνώμη εκ μέρους όλης της ομάδας για το πρόσωπο που είχαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x