Ευρώπη

Παρελθόν από τη Μπούντουσνοστ ο Μάρκους Γουίλιαμς

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την Μπούντουσνοστ ο Μάρκους Γουίλιαμς, όπως ανακοίνωσε ο Ηλίας Ζούρος, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΕρυθρόΑστέρα.

Το πρώτο παιχνίδι της Μπούντουσνοστ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την ημιτελική φάση της Αδριατικής Λίγκας, ήταν και το τελευταίο για τον Μάρκους Γουίλιαμς με την φανέλα του συλλόγου του Μαυροβουνίου.

Όπως ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Ζούρος, η αποχώρηση του Αμερικάνου γκαρντ, οφείλεται σε πειθαρχικό παράπτωμα, καθώς υπέδειξε άσχημη συμπεριφορά και έλλειψη σεβασμού προς τους συμπαίχτες και την ιστορία του συλλόγου.

Την φετινή χρονιά, ο Μάρκους Γουίλιαμς σε 27 παιχνίδια στην Αδριατική Λίγκα μετρά κατά μέσο όρο, 10,3 πόντους, 6,1 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ξενικάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x