NBA

Πάρκερ: «Ο Πόποβιτς μου είπε ότι πλέον δεν είμαι βασικός στους Σπερς»

Το πλήρωμα του χρόνου, αλλά και των τραυματισμών έφτασε και για τον Τόνι Πάρκερ, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος, ο Γκρεγκ Πόποβιτς του διεμήνυσε ότι πλέον δεν θα είναι ο βασικός πλέι-μέικερ των Σπερς.

Οριστικά στη νέα εποχή έχουν περάσει οι Σαν Αντόνιο Σπερς και ο ίδιος ο Γκρεγκ Πόποβιτς έχει αντιληφθεί ότι πρέπει να διαμορφώσει το έδαφος για την ομαλή προσαρμογή στην επόμενη μέρα.

Αυτό δείχνει και η κίνησή του να αφήσει στον πάγκο τον Τόνι Πάρκερ, ενώ ο Γάλλος πλέι-μέικερ ήταν διαθέσιμος να αγωνιστεί κανονικά. Ο 35χρονος γκαρντ με δηλώσεις του μετά την ήττα από τους Ιντιάνα Πέισερς επιβεβαίωσε ότι πλέον δεν πρόκειται να είναι ο βασικός «άσος» της ομάδας του Πόποβιτς.

«Ο Ποπ μου το είπε. Μου είπε ότι σκέφτηκε ότι ήρθε η ώρα. Κανένα πρόβλημα. Όπως έγινε με τον Μάνου (Τζινόμπιλι), όπως με τον Πο, ξέρεις ότι αυτή η μέρα θα έρθει. Αν ο Ποπ βλέπει κάτι που είναι καλό για την ομάδα, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Υποστηρίζω την απόφαση του Ποπ και θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον Ντεζάντε Μάρεϊ όσο μπορώ», είπε ο 35χρονος.

Ο Τόνι Πάρκερ επιλέχθηκε στο νούμερο 28 του ντραφτ του 2001 από τους Σαν Αντόνιο Σπερς και δεν έχει αγωνιστεί κάποια άλλη ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x