NBA

Πάρκερ: «Θέλω 4-5 μήνες ακόμη για να επιστρέψω»

Ευχαριστημένος με την πρόοδο της αποθεραπείας του εμφανίστηκε ο Τόνι Πάρκερ, ο οποίος δήλωσε πως χρειάζεται ακόμη τέσσερις με πέντε μήνες για να επιστρέψει.

Σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο βρίσκεται η αποθεραπεία του Τόνι Πάρκερ.

Όπως δήλωσε ο ηγέτης των Σπερς, ο οποίος τον περασμένο Μάιο υπέστη ρήξη τένοντα στον αριστερό τετρακέφαλο, νιώθει ήδη πολύ καλύτερα, ενώ εκτιμά πως θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε τέσσερις με πέντε μήνες.

«Όλα καλά. Πηγαίνω από το καλό στο καλύτερο. Έχω ξεκινήσει λίγο τρέξιμο, ενώ περπατάω πολύ καλά. Πιστεύω ότι έχει ακόμη δρόμο η διαδικασία και θα πάρει ακόμη τέσσερις με πέντε μήνες. Αλλά, είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. Η αποθεραπεία μου βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο», δήλωσε αρχικά ο Τόνι Πάρκερ σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής, ενώ στη συνέχεια ερωτήθηκε για τον Μανού Τζινόμπιλι:

«Μακάρι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν, στην τελευταία χρονιά του Μανού. Αλλά, δεν ξέρεις αν όντως θα είναι η τελευταία του, γιατί μπορεί να συνεχίσει. Όμως, όσο παίζει, τόσο πιο χαρούμενοι γινόμαστε οι υπόλοιποι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x