Euroleague

Παροξυσμός στον κόσμο του Ολυμπιακού για το Final Four

Οι φίλοι του Ολυμπιακού αναζητούν σαν τρελοί ένα εισιτήριο για το Final Four, αλλά η προσφορά δεν καλύπτει την τεράστια ζήτηση. Διαβάστε όλα τα δεδομένα.

Σπάνε τα τηλέφωνα οι φίλοι του Ολυμπιακού από το βράδυ της Τρίτης αναζητώντας εναγωνίως ένα εισιτήριο για το Final Four της Κωνσταντινούπολης. Η ζήτηση, ωστόσο, είναι αδύνατο να καλυφθεί από την προσφορά.

Το «Σινάν Ερντέμ», όπου θα φιλοξενηθεί το Final Four, έχει χωρητικότητα 14.867 θεατές, αλλά μόνο το 80% θα διατεθεί στο κοινό, αφού το υπόλοιπο 20% των θέσεων θα πάει σε ΜΜΕ, χορηγούς και αξιωματούχους.

Η Ευρωλίγκα έχει προβλέψει να διαθέσει περίπου 800 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών κάθε ομάδας που προκρίθηκε στο Final Four. Τα υπόλοιπα είχαν βγει στην κυκλοφορία διαδικτυακά στις 12 Δεκεμβρίου και εξαντλήθηκαν μέσα σε μιάμιση ώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το 70-80% αυτών των εισιτηρίων κατέληξαν σε χέρια Τούρκων οπαδών, στη συντριπτική τους πλειοψηφία της Φενέρμπαχτσε, ενώ η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε πως Ισπανοί, Έλληνες, Ισραηλινοί και Τούρκοι ακολούθησαν σε κρατήσεις.

Με αυτά τα δεδομένα είναι δύσκολο ο Ολυμπιακός να έχει στο πλευρό του πάνω από 1.500 φιλάθλους, αν και το ελληνικό δαιμόνιο θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να βρει θέση στο γήπεδο.

Σημειώνεται πως τα εισιτήρια που είχαν πωληθεί διαδικτυακά κόστιζαν από 195 μέχρι 545 ευρώ, για τους τέσσερις αγώνες του Final Four.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσεχώς θα ανακοινώσει πώς θα διαθέσει τα εισιτήριά της για το Final Four και λογικά θα δώσει προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x