Ελλάδα

Παρουσιάστηκε η συνεργασία Παναθηναϊκού-Superfoods

Στο μουσείο Γουλανδρή παρουσιάστηκε την Τετάρτη η συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την Superfoods, με παρόντα τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Πλην του πρώην προέδρου των «πράσινων», παρευρέθηκαν και ο πρόεδρος Μάνος Παπαδόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο υπεύθυνος marketing, Αριστείδης Χριστόπουλος, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο Αντώνης Φώτσης και ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο κ. Τριαντόπουλος ανέφερε πως: «Πρεσβεύουμε τις ίδιες αξίες με τη Superfoods. Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία», ενώ η διευθύντρια της εταιρίας, Σταυρούλα Χασαπογλίδου, τόνισε πως: «Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία. Είμαστε ευτυχισμένοι που συνεργαζόμαστε με τη μεγαλύτερη ομάδα, που είναι ο Παναθηναϊκός. Ελπίζω, μέσω αυτής της συνεργασίας, να γιγαντωθεί και η Superfoods παγκοσμίως».

Ο «Άρτζι» μίλησε για τη νέα μορφή της Ευρωλίγκας. «Είναι μία εντελώς… νέα διοργάνωση. Έχει λιγότερες, αλλά καλύτερες ομάδες από ότι τα προηγούμενα χρόνια και πρέπει να ξέρουμε δύο πράγματα: Το ένα είναι ότι όλες οι ομάδες θα κάνουν αρκετές ήττες και το άλλο ότι μετά τα Χριστούγεννα πρέπει να δούμε αν οι παίκτες μπορούν να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις, να δούμε τα θετικά που έχουν δείξει, ώστε να τα κρατήσουμε και να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τις ενδεχόμενες αδυναμίες μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x