NBA

Παρουσιάστηκε ο «βασιλιάς George» (pic)

Χαρούμενος που θα φορά την… πρώτη φανέλα που είχε σαν παιδί δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης ή απλώς «George», όπως… επέτρεψε να τον λένε στις ΗΠΑ! «Ήθελα πολύ να παίξω εδώ» πρόσθεσε στην παρουσίασή του.

Παρουσιάστηκε και επίσημα από τους Κινγκς ο Γιώργος Παπαγιάννης ή απλώς «George» όπως είπε πως μπορούν να τον φωνάζουν, αν αυτό είναι πιο εύκολο!

Ο Έλληνας σέντερ έκανε λόγο για όνειρο που έγινε πραγματικότητα και δήλωσε πως άμεσα όλη η οικογένειά του θα μείνει μόνιμα στο Σακραμέντο.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι κάτι εξαιρετικό για εμένα. Η πρώτη φανέλα που είχα από το ΝΒΑ ήταν των Κινγκς! Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ.

Το όνομά μου είναι Γιώργος Παπαγιάννης. Μπορείτε να με λέτε George αν είναι πιο εύκολο! Έπαιζα στον Παναθηναϊκό, που είναι έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης. Το ΝΒΑ είναι κάτι διαφορετικό. Ήθελα πολύ να παίξω εδώ. Θα είναι μια διαφορετική εμπειρία.

Όταν ήμουν 16 ετών ζούσα στις ΗΠΑ και έπαιζα μπάσκετ. Θα έρθει και η οικογένειά μου στο Σακραμέντο. Ο αδελφός μου θα παίξει μπάσκετ και θα σπουδάσει. Θέλουμε πρώτα να βρούμε το σπίτι και μετά θα δούμε που θα παίξει μπάσκετ».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x