NBA

Πάρτι των Ράπτορς μέσα στο Ορλάντο

Ισοπέδωσαν τους Μάτζικ μέσα στο Ορλάντο, ρίχνοντας 30άρα στο… κεφάλι (79-109). Πέρασαν από το Μαϊάμι οι Σέλτικς. Πήραν το ματς-θρίλερ με τους Νετς οι Σίξερς.

Δύο μεγάλα «διπλά» σημειώθηκαν το βράδυ στο NBA, όπου οι Ράπτορς ήταν ισοπεδωτικοί στην έδρα των Ορλάντο Μάτζικ επικράτησαν 109-79, ενώ οι Σέλτικς έφυγαν με το υπέρ τους 105-95 από αυτή των Χιτ.

Η ομάδα του Τορόντο έκανε πλάκα σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς δυσκολεύτηκαν μόνο στην πρώτη περίοδο, όπου στο τέλος της βρέθηκαν να χάνουν με 30-23, αλλά από εκεί και πέρα πάτησαν γκάζι και… τους έχασαν οι γηπεδούχοι, έχοντας διψήφια διαφορά στο επιμέρους σκορ και στα τρία επόμενα δωδεκάλεπτα. Κορυφαίος για τους νικητές ο ΝτεΡόζαν με τους 31 πόντους σε 30 λεπτά. Από 16 είχαν Βαλαντσιούνας και Λόουρι και ο δεύτερος είχε και 10 ασίστ.

inner

inner

Τόμας και Μπράντλεϊ οδήγησαν τους Σέλτικς στην επικράτηση, έχοντας 23 και 20 πόντους αντίστοιχα, ενώ άξιο συμπαραστάτης ήταν ο Χόρφορντ με τους 17 και τις 8 ασίστ. Ο Γκόραν Ντράγκιτς είχε 31 για τους ηττημένους και ο Γουάιτσαιντ 23, συν 17 ριμπάουντ (τα 15 αμυντικά).

inner

inner

Την ανωτερότητά τους επί των Πέλικανς έδειξαν οι Σπερς, με το 113-100 στο Σαν Αντόνιο και στο περιθώριο της αναμέτρησης τιμήθηκε ο θρυλικός Τιμ Ντάνκαν. Πολυφωνία είχε στην επίθεση η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, έχοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Όλντριτζ πέτυχε 22, ο Τζινόμπιλι 17 και ο Γκασόλ μάζεψε τα… σκουπίδια στη ρακέτα, έχοντας 14 ριμπάουντ.

inner

inner

Νίκη στο… νήμα για τους Σίξερς επί των Νετς στη Φιλαδέλφεια με 108-07 σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Έμπιντ με 33 πόντους και ο Ιλιασόβα με 22.

inner

inner

Πέρασαν από το Μέμφις οι Τζαζ με το… ευρωπαϊκό 82-73 και πλέον έχουν ρεκόρ 18-10 συνολικά και 8-5 εκτός έδρας. Ο Χάιγουορντ σημείωσε 22, ενώ ο Γκομπέρ μπορεί να έβαλε έναν πόντο λιγότερο, αλλά, ως συνήθως, έκανε εξαιρετική δουλειά και στα ριμπάουντ, μαζεύοντας 12 (τα 10 ήταν αμυντικά).

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x