Euroleague

Πασαρέλα με… Σλούκα στο Μιλάνο η Φενέρ!

Με κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα και με αντεπίθεση διαρκείας στο τέταρτο δεκάλεπτο, η Φενέρμπαχτσε έφυγε με τη νίκη (79-70) από το Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι.

Άρχισε την αντεπίθεση η Φενέρμπαχτσε!

Χάρη σε ένα καταιγιστικό τέταρτο δεκάλεπτο και με κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε τη νίκη (79-70) μέσα στο Μιλάνο επί της Αρμάνι και έτσι πήγε το ρεκόρ της στο 6-3, με τους Ιταλούς να είναι στο 4-5.

Ο Έλληνας γκαρντ τελείωσε το ματς με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Ντίξον να είχε 14 και τον Κάλινιτς 13. Από την ομάδα του Ρέπεσα ξεχώρισε ο Σάντερς με 17 πόντους.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε στην αναμέτρηση η Φενέρ, καθώς «έπνιξε» με την άμυνά της την Αρμάνι και κατάφερε να φτάσει στο +10 (7-17). Στον εναπομείναντα χρόνο του πρώτου δεκαλέπτου, οι Ιταλοί αντέδρασαν με σουτ από την περιφέρεια και έτσι κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά στο τέλος (17-21). Το «ξέσπασμα» των γηπεδούχων δεν άγχωσε ιδιαίτερα την ομάδα του Ομπράντοβιτς, η οποία δεν έχασε τη συγκέντρωσή της και έτσι πήγε στα αποδυτήρια με το +8 (36-44).

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αρμάνι έκανε την αντεπίθεσή της. Οι παίκτες του Ρέπεσα άρχισαν με υπομονή να ρίχνουν τη διαφορά, την οποία αρχικά έφτασαν στον πόντο (50-51), στα μισά. Από την άλλη, οι Τούρκοι δεν το έλαβαν το… μήνυμα και έτσι το σκορ στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ήταν στο 63-58. Στην τέταρτη περίοδο, ήρθε η σειρά της Φενέρ να αντιδράσει, με τον Σλούκα, ο οποίος την έσπρωξε σε ένα 7-0 (63-65). Από εκείνο το σημείο και μέχρι τη λήξη, οι πρωταθλητές Τουρκίας δεν έχασαν το προβάδισμά τους και έτσι έφτασαν στη νίκη με το τελικό 70-79.

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 36-44, 63-58, 70-79

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x