Euroleague

Πασκουάλ: «Ακόμη, δεν είμαστε το φαβορί»

Προσγειωμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το μεγάλο διπλό της Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Τσάβι Πασκουάλ, αναφέροντας πως η ομάδα του δεν είναι ακόμη φαβορί.

Στοιχείο-κλειδί για την επικράτησε της Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα της Λοκομοτίβ Κουμπάν χαρακτήρισε τον ρυθμό που είχε η ομάδα του στον αγώνα, ο Τσάβι Πασκουάλ, ενώ υποστήριξε πως οι «μπλαουγκράνα» δεν είναι ακόμη το φαβορί.

Αναλυτικά όσα είπε

«Ήμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη αλλά και για το παιχνίδι που κάναμε σήμερα. Νομίζω κάναμε καλή εμφάνιση σε όλα τα κομμάτια του αγώνα. Ήμασταν πραγματικά καλοί στην άμυνα κι αυτό μας βοήθησε να βρούμε ρυθμό και να παίξουμε καλά στην επίθεση. Επιπλέον είχαμε και καλά ποσοστά στα σουτ απόψε. Γνωρίζουμε ότι η σειρά είναι μόλις στο 1-1, όμως ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε απόψε και να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας τώρα που θα παίξουμε στη Βαρκελώνη. Το να έχουμε το ρυθμό του αγώνα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ήταν σημαντικό σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και μερικές φορές δεν καταφέραμε να το έχουμε. Είναι ακόμα πιο σημαντικό σε ένα παιχνίδι όπως αυτό.

Οι φίλαθλοι μπορεί να νομίζουν ότι τώρα εμείς είμαστε το φαβορί στην σειρά, όμως εμείς δεν το βλέπουμε έτσι. Έχουμε μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό για την Λοκομοτίβ και τον κόουτς της. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη στο τρίτο ματς. Θα δούμε σε τι κατάσταση είμαστε μετά από αυτό το παιχνίδι. Αυτό ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι στη φετινή Euroleague»
, ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x