Ελλάδα

Πασκουάλ: «Δεν ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ»

Τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ ήταν αυτά που κόστισαν στον Παναθηναϊκό Superfoods τη φιλική ήττα από τη Χίμκι, σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Παράπονα από τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ είχε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού Superfoods από τη Χίμκι, ενώ στη συνέχεια ο Καταλανός κόουτς τόνισε πως σε περίπου 7-10 ημέρες ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

«Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι προετοιμασίας. Σε κάποια σημεία παίξαμε καλά και σε κάποια όχι. Νομίζω πως και για τις δύο ομάδες ίσχυσε το ίδιο. Το κρίσιμο σημείο για εμάς ήταν ότι δεν ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ κατά τη διάρκεια του αγώνα κάτι που μας στοίχισε. Στα τελευταία λεπτά δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλά σε άμυνα και επίθεση κάτι ιδιαίτερα σημαντικό», δήλωσε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ.

Για τον Λούκας Λεκαβίτσιους: «Ο Λεκαβίτσιους έμεινε στην Αθήνα καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που αποκόμισε στην προετοιμασία της εθνικής του ομάδας της Λιθουανίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Ελπίζουμε πως σε 7 με 10 μέρες θα είναι μαζί μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x