Euroleague

Πασκουάλ: «Είμαστε έτοιμοι για τέτοια ματς»

Έτοιμος για τις δύσκολες «εξετάσεις» απέναντι σε Ρεάλ και Ολυμπιακό θα είναι ο Παναθηναϊκός Superfoods, όπως δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Μαδρίτη.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods αναχώρησε για τη Μαδρίτη και ο Τσάβι Πασκουάλ παρότι ακόμη δεν έχει περάσει όλα τα στοιχεία που θα ήθελε στην ομάδα του θεωρεί πως αυτή είναι στο επίπεδο που πρέπει για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες των αγώνων με Ρεάλ την Τετάρτη και Ολυμπιακό δύο μέρες μετά στο ΟΑΚΑ.

«Η Ρεάλ έχει μια μεγάλη ομάδα. Εξαιρετική ομάδα που μπορεί να παίξει καλά σε όλες τις καταστάσεις. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό γιατί είναι μια ομάδα που τρέχει καλά στον αιφνιδιασμό ειδικά μετά από λάθη. Στη συνέχεια θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ καθώς έχουν παίκτες με έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ. Όλοι οι παίκτες μπορούν να εξελιχθούν σε πρωταγωνιστές. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην άμυνα αλλά και την επίθεση καθώς πρέπει να σκοράρουμε για να νικήσουμε», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός.

Αναφορικά με τις ιδιαιτερότητες των δύο ματς μέσα σε 72 ώρες, είπε: «Όταν έχεις δύο ημέρες, δεν έχεις πολύ χρόνο για να προσθέσεις πράγματα, στο παιχνίδι σου αλλά βρισκόμαστε σε ένα σημείο που πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά. Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε τέτοια ματς».

Όσο για το αν προτίθεται να δοκιμάσει τακτικές που εφάρμοσε ως προπονητής της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Ρεάλ, απάντησε: «Τα plays δεν είναι κάτι που λες ότι θα παίξω αυτό θα πρέπει κι οι παίκτες να τα αντιλαμβάνονται. Μπορεί στο μέλλον να έχουμε προετοιμάσει πολλά πράγματα αλλά μέχρι τώρα όχι».

Από πλευράς παικτών, ο Κέι Σι Ρίβερς είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι επικίνδυνο στη Euroleague. Είναι μια σκληρή ομάδα που της αρέσει να τρέχει, έχει ενθουσιασμό στο παιχνίδι της και θα έχει και τον κόσμο. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας». Όσο για την αποχώρηση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στη «βασίλισσα», ανέφερε: «Ο “Τσάτσο” (Σέρχιο Ροντρίγκεθ) ήταν αυτός που έκανε το παιχνίδι της Ρεάλ αλλά πάντα ο Γιουλ ήταν ένα από τα “κλειδιά” και ουσιαστικά δεν έχουν χάσει πολλά. Έχασα κάποιες ασίστ από τον “Τσάτσο” αλλά ο Ντόντσιτς μπορεί να προσφέρει πολλά και ουσιαστικά είναι η ίδια ομάδα χωρίς τον Ροντρίγκεθ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x