Euroleague

Πασκουάλ: «Εκτιμώ πολύ την προσπάθεια του Δημήτρη» (video)

Ο Τσάβι Πασκουάλ ευχαρίστησε δημόσια τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη μεταγραφή του Άντριαν Πέιν, απέφυγε να μιλήσει για προσθήκη γκαρντ, ενώ μίλησε για τον «τελικό» με την Μπασκόνια.

Ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του για τη μεταγραφή του Άντριαν Πέιν ο Τσάβι Πασκουάλ.

«Θα τα δούμε όλα. Θα μιλήσουμε μετά τον αγώνα με την Μπασκόνια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εκτιμώ πολύ την προσπάθεια που κάνει ο Δημήτρης (σ.σ. Γιαννακόπουλος) για μας και όλη η οικογένειά του. Κρίναμε πως χρειαζόμασταν λίγη βοήθεια, κάτι επιπλέον στη θέση ‘4’ και ‘5’», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός.

Όσο για το αν θα ακολουθήσει προσθήκη γκαρντ; «Ποτέ δεν μιλώ για αυτά τα πράγματα. Έχουμε αύριο έναν κρίσιμο αγώνα και τη δεδομένη στιγμή αυτά τα πράγματα δεν είναι σημαντικά», απάντησε.

Μιλώντας για τον αυριανό αγώνα με την Μπασκόνια, είπε: «Η Μπασκόνια παίζει πολύ καλά, έχει καλή κυκλοφορία, έχει καλούς δημιουργούς, καλούς σουτέρ και σκόρερ, τρέχει το γήπεδο και παίζει καλή άμυνα. Κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τον Πέδρο Μαρτίνεθ στον πάγκο. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε. Θα είναι ένα ακόμη κρίσιμο και μεγάλο παιχνίδι. Η παρουσία του κόσμου θα είναι πολύ σημαντική για να μας βοηθήσει».

Τέλος, για τον παράγοντα της κόπωσης είπε: «Όλες οι ομάδες της Ευρωλίγκας έχουν σκαμπανεβάσματα γιατί το πρόγραμμα είναι πολύ βαρύ. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο διάστημα, με συνεχή παιχνίδια και ίσως να είναι αυτός ένας λόγος. Δεν είναι δικαιολογία, γιατί όλες οι ομάδες έχουν το ίδιο πρόβλημα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε. Όταν χάνεις την ενέργειά σου χάνεις λίγο και τη συγκέντρωσή σου. Πιστεύω πως την Πέμπτη η εικόνα θα είναι καλύτερη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x