Euroleague

Πασκουάλ: «Έπαιξε πολύ καλύτερα η Ζαλγκίρις»

Ο Τσάβι Πασκουάλ παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Ζαλγκίρις Κάουνας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Απογοητευμένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού Superfoods εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Ζαλγκίρις Κάουνας απόψε.

Ο κόουτς του Εξάστερου έκανε μία μίνι ανάλυση του παιχνιδιού και στάθηκε στην τραγική άμυνα του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά και 2-3 φάσεις πριν βγει το ημίχρονο.

«Συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις για τη νίκη. Στα πρώτα 13-14’ είχαμε το κοντρόλ, αλλά μετά από εκεί δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο να σκοράρουμε. Ήταν σημαντικές δύο φάσεις στο τέλος του πρώτου μέρους, όταν ο Βουγιούκας δεν κατάφερε να σκοράρει στο low post, στη συνέχεια δεχθήκαμε αιφνιδιασμό, ενώ αμέσως μετά χάσαμε αμυντικό ριμπάουντ και δεχθήκαμε νέο καλάθι. Αυτό το 4-0 ήταν σημαντικό… Στη τρίτη περίοδο δεν παίξαμε καθόλου άμυνα. Η Ζαλγκίρις έπαιζε πολύ, πολύ καλύτερα από εμάς. Γι’ αυτό, άλλωστε, και απέκτησαν αυτό το σαφές προβάδισμα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, παλέψαμε, είχαμε κάποιες ελπίδες να επιστρέψουμε στο κόλπο της νίκης, αλλά στο φινάλε ήταν αδύνατο για εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καταλανός προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x