Euroleague

Πασκουάλ: «Έτοιμοι για τη νίκη και να αντιμετωπίσουμε τον Γιουλ»

Ο Τσάβι Πασκουάλ παρουσιάστηκε αποφασισμένος κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Μαδρίτη.

Με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του αντιμετωπίζει ο Τσάβι Πασκουάλ τα δύο κρίσιμα ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

«Είμαστε καλά. Πρέπει να έχουμε ενέργεια και ένταση, να είμαστε προσηλωμένοι. Σκεφτόμαστε μόνο το τρίτο παιχνίδι και τη νίκη. Μας λείπει ένα στοιχείο εμπειρίας, κάτι που φάνηκε σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια. Ελπίζουμε να το βρούμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το παρελθόν. Πρέπει να νικήσουμε, αν γίνει αυτό όλοι εσείς θα γράψετε ότι ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε, κανείς δεν θα θυμάται τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Αφήνουμε πίσω το παρελθόν, σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός κατά την αναχώρηση της αποστολής.

Όσο για τα «κλειδιά» για τη νίκη; «Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να παίξουμε καλά στην άμυνα. Μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει πολύ καλά, εκτός από μια περίοδο. Ένα κακό δεκάλεπτο κόντρα σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ μπορεί να σε κρατήσει πίσω», ανέφερε.

Για την επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ στη δράση είπε: «Προφανώς είμαστε ικανοποιημένοι που ένας από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης θα επιστρέψει. Σε αγωνιστικό κομμάτι, θα μας δυσκολέψει σίγουρα την αποστολή μας. Είμαστε πάντως προετοιμασμένοι γι’ αυτό το ενδεχόμενο αλλά και έτοιμοι να δώσουμε την μάχη μας για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x