Ελλάδα

Πασκουάλ: «Ευχαριστώ τον Δημήτρη, να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω»

Ο Τσάβι Πασκουάλ ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την οικονομική στήριξη προκειμένου να έχει ο Παναθηναϊκός ένα καλό ρόστερ κι έθεσε στόχο το κάτι παραπάνω για τη νέα σεζόν.

Την υπέρβαση σε σχέση με την περασμένη σεζόν, εννοώντας προφανώς την Ευρωλίγκα, έθεσε στόχο ο Τσάβι Πασκουάλ στη media day του Παναθηναϊκού, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό ρόστερ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μας βοήθησε να φτιάξουμε αυτή την ομάδα. Έχω πίστη στον εαυτό μου, τους συνεργάτες μου και τους παίκτες μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όπως και όλες οι ομάδες. Θα δουλέψουμε σκληρά, θα προσπαθήσουμε το μέγιστο και στόχος είναι να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Όλες οι ομάδες θέλουν να είναι στο Final Four, έχουμε κι εμείς το ίδιο κίνητρο. Κάναμε μια πολύ καλή πορεία στην κανονική περίοδο την περασμένη περίοδο και τώρα θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Αν είμαστε ενωμένοι, με τον κόσμο και σαν ομάδα, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Για τα πολλά νέα πρόσωπα και τις απουσίες στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, είπε: «Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν θυμάμαι καμία σεζόν που να μην άρχιζε έτσι. Έχω εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις στην Μπαρτσελόνα».

Όσο για το πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός; «Το στυλ του μπάσκετ είναι πάντα ίδιο. Να προσπαθείς να πετυχαίνεις έναν πόντο παραπάνω από τον αντίπαλο. Μπορούμε να πούμε πολλά για φιλοσοφίες και στυλ, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως κάθε ματς είναι διαφορετικό και πρέπει να σκοράρεις περισσότερο από τον αντίπαλο. Η βασική ιδέα είναι να παίζουμε γρήγορα, καλή άμυνα και να είμαστε μια σοβαρή ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x