Euroleague

Πασκουάλ: «Γεμάτη ομάδα η Μπασκόνια, χαρούμενοι με Τζεντίλε»

Ο Τσάβι Πασκουάλ ανέλυσε τα «κλειδιά» της αυριανής αντιπάλου του Παναθηναϊκού Superfoods, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου και μίλησε για τον ερχομό του Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος προπονήθηκε σήμερα!

Μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός, υποδεχόμενος την Μπασκόνια, όπως ανέφερε ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο Καταλανός κόουτς ανέλυσε τα «κλειδιά» των Βάσκων και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για να φτάσει σε νέα νίκη το τριφύλλι και να κάνει βήμα... τετράδας.

«Η Μπασκόνια είναι μια πολύ καλή και "γεμάτη" ομάδα σε όλες τις θέσεις. Προφανώς ο Σέιν Λάρκιν και ο Μπομπουά έχουν τα "κλειδιά" σε αυτό το σύνολο. Ο Μπαρνιάνι, επίσης, είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, από τη στιγμή που η Μπασκόνια κάνει μια εξαιρετική χρονιά. Παίζουμε στο ΟΑΚΑ και περιμένουμε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους μας».

Ο τεχνικός του Εξάστερου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον νεοαποκτηθέντα Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος σήμερα έκανε την πρώτη του πράσινη προπόνηση: «Είμαστε χαρούμενοι που ο Τζεντίλε είναι εδώ, μαζί μας. Θα δούμε μέρα με τη μέρα πότε θα αγωνιστεί για πρώτη φορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x