Euroleague

Πασκουάλ: «Η ΤΣΣΚΑ δεν είναι μόνο οι Ντε Κολό και Τεόντοσιτς…»

Μία εξαιρετική ομάδα που δεν βασίζεται μόνο στους Νάντο Ντε Κολό και Μίλος Τεόντοσιτς είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό.

Το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό είναι μόνο στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και όχι στο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Ευρωλίγκας, όπως είπε ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είναι ένα εξαιρετικό σύνολο και δεν γίνεται να αναφέρεται κανείς μόνο στους Νάντο Ντε Κολό και τον Μίλος Τεόντοσιτς.

«Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Το έχω επαναλάβει αρκετές φορές. Σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Αν μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε το πλεονέκτημα έδρας, θα χάσουμε το μυαλό μας και τον μεγάλο στόχο μας. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι και με τη βοήθεια του κόσμου μας, να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας σε άμυνα και επίθεση, αν θέλουμε να έχουμε τύχη. Δεν μπορείς να κάνεις ειδική αναφορά μόνο στον Νάντο Ντε Κολό και τον Μίλος Τεόντοσιτς. Οι δυο τους είναι δημιουργοί και σκόρερ όμως η ΤΣΣΚΑ είναι εξαιρετική ομάδα. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να τους σταματήσουμε», ήταν τα λόγια του Καταλανού τεχνικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x