Ελλάδα

Πασκουάλ: «Καλοί για 20 λεπτά, πρέπει να είμαστε έτοιμοι… παντού»

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στην Αμαλιάδα, δίνοντας ελαφρυντικό στους παίκτες του την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια.

Ικανοποιημένος μόνο από το… μισό παιχνίδι δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί του Κόροιβου Αμαλιάδας.

«Καταρχήν θα ήθελα να πω ότι είναι η πρώτη φορά που βρέθηκα στην περιοχή και μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί είδα πολλούς ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ. Το δεύτερο που θέλω να σημειώσω είναι ότι ήταν ένα περίεργο παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες έπαιξαν κάτω από το επίπεδο που παίζουν συνήθως. Εμείς, γύρω στα είκοσι λεπτά είχαμε καλή απόδοση στην επίθεση και βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε πως είχαμε δύσκολο πρόγραμμα όλη την εβδομάδα. Όπως και να έχει πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι και γενικά σε όλες τις διοργανώσεις πρέπει να είσαι έτοιμος», τα λόγια του Καταλανού κόουτς.

Από πλευράς παικτών τους «πράσινους» εκπροσώπησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, τονίζοντας: «Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι κρύβει δυσκολίες, γι’ αυτό μπήκαμε δυνατά και πήραμε τη διαφορά. Θέλω να πω μπράβο στον κόσμο του Κοροίβου που γέμισε το γήπεδο και δημιούργησε τόσο καλή ατμόσφαιρα και φυσικά να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Κόροιβο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x