Euroleague

Πασκουάλ: «Να είμαστε δυνατοί»

Τις δυσκολίες του αυριανού (21/12) αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι επεσήμανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, μετά τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα, ωστόσο, ουδείς παραγνωρίζει τις δυσκολίες του αυριανού (21/12) αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Πόσω μάλλον, όταν δεν υπολογίζεται μετά τον Νικ Καλάθη και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και έμεινε εκτός αποστολής.

Στις δηλώσεις του, ο Τσάβι Πασκουάλ επεσήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ δυνατή, απέναντι σε μια ομάδα με μαχητικό πνεύμα. «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία ομάδα που παίζει τουλάχιστον είκοσι λεπτά σε κάθε παιχνίδι με δύο παίκτες που παίζουν ταυτόχρονα κι αποτελούν απειλές από το τρίποντο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί στο Βελιγράδι γιατί πρόκειται για μία ομάδα που παρουσιάζει πολύ μαχητικό πνεύμα και νομίζω είναι πρώτη στα επιθετικά ριμπάουντ στη διοργάνωση» ήταν τα λόγια του Καταλανού προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x