Ελλάδα

Πασκουάλ: «Να μην χάσουμε καθόλου τη συγκέντρωσή μας»

Το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι να εμφανιστεί απόλυτα συγκεντρωμένος κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός ξέρει πολύ καλά τον Ολυμπιακό αλλά ισχύει και το αντίθετο, όπως δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος τόνισε πως το ζητούμενο για την ομάδα του θα είναι να παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένη.

«Για όλους είναι σημαντική η νίκη και θα δώσουν τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί πρώτα από όλα πρέπει να δείξουμε σωστή νοοτροπία και να είμαστε καλοί σε άμυνα και ριμπάουντ. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι στα miss match. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, εκτός από τις καταστάσεις transition», δήλωσε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ στην κάμερα της CosmoteTV.

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία άσχημη περίοδο: «Πάντα είναι σημαντικά αυτά τα ματς και για τους δύο, ανεξαρτήτως τι έχεις κάνει προηγουμένως. Πρέπει να διαβάσουμε το παιχνίδι, να μην χάσουμε καθόλου τη συγκέντρωση».

Για το ότι οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά: «Όλοι οι προπονητές προσπαθούν να μάθουν τον αντίπαλο. Τους ξέρουμε, αλλά μας ξέρουν κιόλας. Δεν είναι όμως τόσο σημαντικές οι πληροφορίες, όσο το τι θα κάνεις στην πράξη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x