Ευρώπη

Πασκουάλ ο κορυφαίος στην Ισπανία!

Κορυφαίος προπονητής της κανονικής διάρκειας του ισπανικού πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ της Μπαρτσελόνα, την οποία οδήγησε στην εξασφάλιση της πρώτης θέσης!

Έχει ακούσει πολλά φέτος ο Τσάβι Πασκουάλ, αλλά ο σύνδεσμος των συναδέλφων του, τον ανέδειξε κορυφαίο προπονητή της φετινής κανονικής διάρκειας του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο 44χρονος κόουτς οδήγησε τους Καταλανούς στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος που σημαίνει και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Μάλιστα, αυτή ήταν η τέταρτη φορά που ο Πασκουάλ αναδεικνύεται κορυφαίος τεχνικός της κανονικής διάρκειας, μετά το 2009/10, 2010/2011 και 2011/12.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό το βραβείο έδειξε την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα όλη τη σεζόν. Τερματίσαμε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, με αντιπάλους υψηλού επιπέδου, αλλά όλους αυτούς τους μήνες ήμασταν συμπαγείς», δήλωσε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ και πρόσθεσε:

«Το να τερματίζεις πρώτος είναι πάντα ευχάριστο. Το είχαμε και πριν μερικά χρόνια και πάντα είναι καλό. Τώρα θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x