Ελλάδα

Πασκουάλ: «Περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό. Να τον κάνουμε ακόμη πιο μεγάλο»

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε με αφορμή την επέτειο από την ίδρυση του Παναθηναϊκού περήφανος που ανήκει στο σύλλογο και αποφασισμένος να βοηθήσει να μεγαλώσει κι άλλο.

Στους σχεδόν 15 μήνες που βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Τσάβι Πασκουάλ έχει ήδη δεθεί με την ομάδα και με αφορμή τα σημερινά 110α γενέθλιά του δηλώνει στην «Πράσινη» αποφασισμένος να συμβάλει ώστε ο σύλλογος να γίνει ακόμη μεγαλύτερος.

«Θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Στο σύλλογο του Παναθηναϊκού. Έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους. Ειλικρινά νιώθω περήφανος που είμαι μέλος αυτού του τεράστιου κλαμπ που αριθμείς τόσες επιτυχίες σε όλα τα σπορ εντός κι εκτός της χώρας του. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου τα καλύτερα, με υγεία, ευτυχία και αγάπη σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας και όλοι μαζί να κάνουμε από τη μεριά μας ό,τι μπορούμε ώστε να κάνουμε τον Παναθηναϊκό ακόμη πιο μεγάλο. Να τα χιλιάσει και να πετύχουμε ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x