Euroleague

Πασκουάλ: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε»

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν χάνει το κουράγιο του και πιστεύει πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να νικήσει την Πέμπτη τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Δίκαιη χαρακτήρισε ο Τσάβι Πασκουάλ τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα, με τον προπονητή των «μπλαουγκράνα» να πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να μεταφέρει τη σειρά των προημιτελικών στη Βαρκελώνη, επικρατώντας στον αγώνα της Πέμπτης.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν ένας αγώνας που θα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Εμείς ήμασταν συνέχεια μέσα στο παιχνίδι, εκτός από το τελευταίο δεκάλεπτο, όπου στα πρώτα λεπτά μείναμε εκτός. Επιστρέψαμε στο τέλος, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε», ανέφερε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα».

Όσο για τον «τελικό» της Πέμπτης, είπε: «Την Πέμπτη θα έχουμε ένα καινούριο σκηνικό, μια καινούρια κατάσταση. Ξέρουμε ότι το σκορ της σειράς είναι πλέον 2-1 και πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά για να κερδίσουμε. Το πιστεύουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε».

Ερωτηθείς αν υπήρχαν καλά στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του, απάντησε: «Το παιχνίδι ήταν πολύπλοκο. Είχαμε κάποιες καλές, αλλά και κάποιες κακές στιγμές στον αγώνα και πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί. Είμαι όμως ικανοποιημένος από τη θέληση και την προσπάθεια των παικτών».

Για το γεγονός πως ο Άντε Τόμιτς κούτσαινε στο τέλος, είπε: «Πιστεύω πως είναι εντάξει. Ελπίζω να μην είναι τίποτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x